Radionica „Od kockica do animiranog filma“

Od kockica do animiranog filma

 

Radionica Lego animacije namijenjena je uglavnom osnovcima, ali prima i sve druge koje zanima animirani film i poslovi oko animacije. Prvenstvena ideja radionice je igra i animacija. Ali kroz igru naučit ćete osnovna filmska pravila animacije, kako napisati scenarij i knjigu snimanja, nacrtati strip našeg budućeg Lego filma, kako se pripremiti za snimanje, osnovno o kamerama i programima za snimanje Lego animacije, kako snimljeno montirati i obraditi. I na kraju kako naš film ozvučiti. Dakle, kako od igre dobiti ideju i napraviti malu animiranu priču. U programu radionice predviđene su također projekcije i analize animiranih filmova ostvarenih sličnim tehnikama animacije.
Lego radionica “Od kockica do animiranog filma” nastala je iz namjere da djeca nauče da igračke, kojima su se igrali prije samo nekoliko godina, nisu zastarjele jer je došla računalna animacija ili da su ih prerasli. Mi želimo kroz igru s Lego kockicama u djeci razviti osjećaj za film. Djeca će naučiti tehniku stop animacije. Također će upoznati kako animirati usta likova uz pomoć računala i na taj način sinkronizirati tonski zapis govora i pokrete lica.
Trajanje radionice je 2 puta tjedno po 3 školska sata tijekom cijele školske godine u našim prostorijama na Kajzerici. Prijave primamo putem e-maila i telefona. Voditelji radionice su Luka Stamać i Milan Bukovac.
Cijena radionice po polazniku je 300 kn mjesečno.
U grupama je do 6 polaznika.

Prijave na mail:

autorski.studio@gmail.com

info@autorskistudio.com

Ili na mob.:

+385 99 634 8447 Luka

+385 92 377 7165 Dajana