Postani Video Bloger za 60 dana!

Multimedijska radionica:


Postani Video Bloger za 60 dana!

Cilj je radionice naučiti polaznike kako kvalitetno snimiti kratki video uradak te kako ga obraditi i postaviti na YouTube kanal. Radionica započinje teorijskim dijelom u kojem se obrađuju osnove filmskog jezika, filmski planovi, osnove kompozicije i kadriranja kroz tražilo fotoaparata ili mobitela. Nakon naučenog teorijskog dijela, kreće se na praktično dio, odnosno snimanje digitalnim fotoaparatima i mobitelima.
Obrađujemo teme kao što su svojstva digitalnih fotoaparata i način njihove primjene, bijeli balans kod snimanja s digitalnim fotoaparatom i mobitelom, postavke i načini rada kamera na mobitelima, pravila kod snimanja, osvjetljenje prilikom snimanja te snimanje zvuka na video materijalima.
Na kraju učimo video montažu: što i kako rade računala za obradu video materijala, video konvertere, Internet, YouTube…Na samom kraju obradit ćemo temu registracije i postavljanja video materijala na YouTube.
Polaznici će besplatno dobiti brošuru s detaljnim informacijama o ovim temama čija je svrha olakšati poznavanje osnovnih filmskih pravila, te korištenje fotoaparata i mobitela za snimanje, programa za konvertiranje i montažu videa, kao i način postavljanja snimljenog i montiranog materijala na YouTube.
Dakle, polaznici imaju mogućnost naučiti sve što je potrebno, od procesa snimanja do postavljanja video materijala na Internet odnosno na Youtube. Snimljeni materijal na radionicama se obrađuje i postavlja na Internet i tako dobiva na važnosti jer ga mogu vidjeti ljudi širom svijeta. Korisnici kroz radionicu stječu vještinu snimanja kadrova te njihovo montiranje u scene, potom u cjelinu, te objave na YouTubeu. Radionica pruža mogućnost da svaki čovjek može svoju zanimljivu priču iz života snimiti i staviti na YouTube kanal kako bi razveselio i upoznao ostale ljude sa svojim stvaralaštvom i idejama.
Voditelji radionice su Luka Stamać i Milan Bukovac.
Radionica se odvija 2 puta tjedno po 2 školska sata, traje 8 tjedana, odnosno 32 školska sata kroz dva mjeseca. Cijena tečaja je 300 kn.
Svaki polaznik treba imati svoj digitalni fotoaparat ili mobitel a ostalu opremu osiguravamo mi.
U grupama može biti do šest osoba.

Prijave na mail:

autorski.studio@gmail.com

info@autorskistudio.com

Ili na mob.:

+385 99 634 8447 Luka

+385 92 377 7165 Dajana